Jotun bundmaling

Skån din båd med Jotun bundmaling

Hvis du er en heldig bådejer, så ved du sikkert allerede hvor meget pleje og vedligeholdelse betyder. Jotun bundmaling er en af de mest effektive bundmalinger og du kan læse mere om hvorfor lige her!

Når man ejer en båd, så har man en stor frihed. Det er en stor frihed at kunne sejle hvorhen man vil, hvornår man vil. Udover den frihed, der medfølger, når man er bådejer, så medfølger der også meget arbejde og pleje. En båd skal ofte repareres, vedligeholdelse, plejes og rengøres. Det er et stort arbejde og derfor er det fantastisk, når man kan bruge et produkt, som virker effektivt og er nemt at bruge. 

Jotun bundmaling forhindrer blandt andet den store mængde begroning på bådens bund. Begroning er noget, som kan ødelægge bunden på båden, men det er også noget, som desværre nemt kan komme på båden. Saltvand er hårdt for en båd eller et skib – og det kan ses, hvis ikke båden eller skibet bliver vedligeholdt. 

Takket være Jotun bundmaling går du ikke glip af gode dage på vandet

Mange bådejers værste mareridt, er at gå glip af en god dag på vandet. Hvis du er bådejer, så vil du helt sikkert også gerne kunne nyde alle de solrige danske dage ude på havet, ikke? Det kan du også takket være Jotun bundmaling. Du kan nemlig male din bund op til 9 måneder inden søsætning. Dette betyder at du kan male bådens bund i efteråret og have båden klar til søsætning til forår og sommer. 

Tørretiden er derfor ekstremt effektiv og derudover giver den båden en super flot overflade. Din båd vil være en af de skarpeste i havnen, hvis du blot giver den en god bundmaling hvert år. Du behøver kun at male din bund 1 gang årligt med Jotun bundmaling. Hvis det er første gang du skal kaste dig ud i bundmalingen, så giv bunden 2 lag første gang og derefter 1 lag årligt.

Jotun bundmaling er for sejleren, der gerne vil passe på sin båd på den bedste og mest effektive måde.