Restauranter Bakken

Kender du restaurant Peter Lieps på bakken ved Dyrehaven!

Restaurant Bakken

Restaurant Peter Lieps på bakken er en restaurant man bare skal besøge nu hvor man alligevel er på Bakken. Denne fine restaurant ligger i Dyrehaven tæt på Bakken og har mange forskellige og ret underholdende temaer som at man kan spise som i Matador + meget andet. Restaurant Peter Lieps ligger ikke langt fra Bakken og tilbyder som en forlængelse af udflugten til bakken en masse sjove aktiviteter og selvfølgelig god mad.

Peter Lieps restaurant bakken

Bakken, en oplevelse for livet

Du kender sikkert godt Bakken og har måske allerede været der? Bakken er en forlystelsespark for hele familien og en tur på Bakken er generelt en sjov dag hvor man prøve alt fra racerbiler, til store gynger og man kan sågar også køre hestevogn. Bakken, som ligger ca. 20 km. fra København ligger ligeledes tæt på væddeløbsbanen i Charlottenlund, og her kan man både arrangere firmafest, polterabend og andet. det er ligeledesmuligt at få en rundvisning i staldene og tale med DJerne (disk jockeys) og nærmest få en “sikker” staldtips.

Spisestedet Peter Lieps er Bakkens bedste restaurant i 2016

Restaurant Bakken

Billede lånt af restaurant Peter Lieps Bakken

Vi hos Hotwallpaper.dk har besøgt mange forskellige restauranter i forbindelse med en masse udflugter men vi må sige at Peter Lieps (se restauranten HER) har leveret varen og ved siden af god mad kan du forvente smilende og professionelle tjenere der virker øvede på alle fronter men vigtigst af alt, er de ekstrem smilende og venligt. Restaurant Peter Lieps ligger ligeledes ikke langt fra Cirkusrevyen og en tur på Cirkusrevyen kan godt gøre dig sulten og det er dermed helt op til dig om du ønsker et besøg inden eller efter men det er fra redaktionens side anbefalet at du booker et bord, for i de travle sommerperioder kan det godt være svært at få et bord og det kan både gøres online eller at du kan kontakte dem på tlf. 39 64 07 86

Hvorfor er Peter Lieps Bakkens bedste restaurant mener vi hos hotwallpaper?

Der er mange, rigtig mange gode argumenter men Restanurant Peter Lieps er bare så gennemført en restaurant og det bemærker man i det øjeblik man træder ind. Maden er exceptionel på mange måder og selv den mest kræsne og hungrende gæst vil føle sig godt tilfreds. Vi mener derfor at Peter Lieps er stedet man skal fuldende en perfekt dag på Bakken med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *