Luftfragt og flyfragt på tværs af lande over hele verden

24 marts 2021 Astrid Pedersen

Skal du have sendt en større mængde varer til udlandet, eller vil du gerne være sikker på, at udstyr bestilt på den anden side af jordkloden kommer sikkert frem til din virksomhed? Så bør du vælge din leverandør af fragt løsninger med omhu. Og i tilfælde af at du har brug for sikkert transport mellem lande kan du med fordel vælge N. A. Nissen Spedition & Transport.

Hvem er N. A. Nissen Spedition & Transport?

N. A. Nissen Spedition & Transport er et af de mest velrenommerede transportfirmaer i Danmark.

Gennem tre årtier har N. A. Nissen Spedition & Transport specialiseret sig i fragt og transport af en hver kaliber – på tværs af landegrænser og kontinenter.

Hos N. A. Nissen Spedition & Transport finder du dygtige, veluddannede og rutinerede medarbejdere som er i stand til at arbejde med alle typer gods og alle former for fragt. Du er med N. A. Nissen Spedition & Transport sikret en hurtig ekspedition og en effektiv fragtløsning uanset emnernes størrelse og udformning.

N. A. Nissen Spedition & Transport arbejder fortrinsvis med fragt til og fra udlandet. Står du således med tunge eller vanskeligt håndterbare emner som skal flyttes mellem lande, såvel i som uden for EU, kan N. A. Nissen Spedition & Transport træde til.

N. A. Nissen Spedition & Transport giver dig adgang til et kæmpe netværk af agenter og operatører inden for fragt, spedition og logistik, som dækker hele verden og som står klar til at give dig den bedste service. Med N. A. Nissen Spedition & Transport er du sikker på at dit gods kommer frem så hurtigt som muligt, til den bedst mulige pris. Og dette uanset karakteren af dit gods.

Du kan altid kontakte N. A. Nissen Spedition & Transport for en uforpligtende snak om dine behov for transport og fragt. Læs mere på https://nanissen.dk/da/.

Flere Nyheder