Lån til dit nye børneværelse

17 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du børn på vej eller er dine børn vokset ud af deres værelse og trænger det et en up-grade kan du vælge at tage et forbrugslån og få børneværelset bragt up to date. Det kan du gøre ved at tage et lån i den butik hvor du har planer om at købe ind til værelset. Fordelen ved at låne i butikken er at de ofte tilbyder et fordelagtigt finanseringstilbud.

Du kan låne rente og til tider også gebyrfrit penge, som du kan bruge i butikken. Du skal være opmærksom på om lånet er gebyrfrit, er det det ikke kan det i sidste ende blive et relativt dyrt lån. Læs mere om forbrugslån her https://ikanobank.dk/kampagnesider/forbrugslaan.

Er lånet både rente og gebyrfrit er det et godt og billigt lån, da du kun betaler oprettelsesgebyret. Det kræver selvfølgelig at du betaler lånet til tiden for banken kræver høje strafgebyr for for sent indbetaling. 

Læg et budget før du låner

Uanset hvor billigt et lån er og hvor gode betingelser du får når du låner, skal du stadig kunne betale det månedlige afdrag af. Derfor er det en god ide at starte med at sikre at du har penge nok til at betale. Start derfor med at få et overblik over din økonomi. Skriv ned hvad du har af indtægter og udgifter. Husk at det er til eget brug så vær ærlig og skriv alt ned. Forskellen er hvad du i princippet kan betale du kan betale i månedlig afdrag.

Har du flere lån kan du overveje at ansøge om et større lån og betale alle de små lån af. Det er som udgangspunkt billigere at have et stort lån frem for flere små lån. Du får bedre renter og et mindre månedligt afdrag. Det kan være en god måde at få et luft i ens økonomi.

Flere Nyheder