Kontormøbelforretninger

Kontorstolen er en undervurderet kontormøbel

Bedste kontorstol for 2017

Kontorstol høj ryg 2017

Kontorstolen er en undervurderet møbel i både i et almindeligt kontor men også i hjemmekontoret. Vi danskere tilbringer mere og mere tid på en kontorstol og netop derfor er det en undervurderet møbel fordi vi netop bruger så meget tid på og fordi en kontorstol tager hånd om nogle af de vigtigste nøgledele på vores krop som ryg, lænd, nakke og skulder. Læs mere om kontorstole på SKAT eller se de 50 bedste skrivebordsstole her. En gennemsnitlig dansker tilbringer mere end 35 dage om året på en kontorstol og her kan vi sagtens tillade os at være mere end bare kræsen! Èn kontorstol skal have mange, rigtig mange funktioner for at den er 100% ergonomisk og at det er en stol som kan tåle at man sidder på den i mindst 8 timer hver dag.

Se Dansk Kontorstole Forsyning på Politiken

Den bedste kontorstol i 2017

Den bedste kontorstol i 2017 er typisk en kontorstol i stof og som kan følgende:

  1. Højdejustering fra 8-10 cm.
  2. Justerbar armlæn ca. 6 cm.
  3. Ergonomisk og formstøbt ryg
  4. Justerbar sæde på ca. 4-8 cm.
  5. Justerbar nakkestøtte horisontal og vertikal
  6. Justerbar ryg og uafhængigt af stolens højde
  7. Gerne med bløde hjul for at skåne gulvet

Har du en kontorstol som har alle de ovenstående 7 funktioner er det tæt på at være en optimal kontorstol og du kan roligt sidde på den i ca. 8-12 timer ad gangen.

Hvor køber man de bedste kontorstole i 2017?

Designer kontorstol 2017
Designer kontorstole fra 2017

Se, det er et godt spørgsmål for det afhænger helt af dit budget. Nogle mennesker har intet imod at skulle bruge en 8-10.000 kr. til en ny kontorstol mens andre har en max grænse på et par tusinde kr. Vi hos Hotwallpaper.dk mener ikke at man skal spare på en kontorstol fordi, det netop er en møbel som er vigtig for kroppen. En kontorstol skal du formentlig købe på nettet og det behøver ikke at være uden at have set den, for du kan sagtens finde gode forhandlere af kontorstole hvor du har mulighed for at afprøve en stol i et showroom og ved en hurtig søgning på nettet er det nemt at finde en 5-6 af de bedste. Se evt. denne webshop med kontor stole i København eller på Sjælland er det en klar fordel, da nogle af de største og bedste forhandlere er på Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *