Kloakrensning ved fyldt faldstamme

27 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Tænk sig at bo i lejlighed, og så “vælger” faldstammen lige pludselig at være tilstoppet.

Det er en meget uheldig situation, og det bliver ikke bedre af, hvis der er mange etagelejligheder i denne bygning, hvor problemet er sket, for det skal helst fikses hurtigst muligt, da det kan blive svært at bruge toilettet, når det er så tilstoppet.

Og det er ikke heldigt, om man bor øverst oppe eller langt nede i denne ejendom: Det er – bogstaveligt talt – noget lort lige meget hvad.

Så skal kloakarbejderne på sagen så hurtigt, som det kan lade sig gøre, og det kan i denne sammenhæng være ved kloakrensning i Roskilde, hvor vi siger, at denne faldstamme er blevet fyldt eller tilstoppet af den ene eller anden grund.

Imens skal andre mennesker holde sig eller tage over i en anden bygning for at forurette deres nødtørft, og det kan jo belaste flere andre faldstammer!

Kloakrensningen kommer til undsætning

Det er jo begrænset, hvor længe folk kan holde sig, så det her er en virkelig presserende opgave, der skal gøres noget ved, hvor man aktivt begynder på at finde en løsning, så snart problemet melder sig.

Problemet kan være opstået ved, at der er mange mennesker, der har brugt deres toilet samtidig, eller også har ophobningen bare været undervejs i lang tid, fordi nogle ting har aflejret sig og langsomt skabt en prop i faldstammen.

Måske er der – desværre – også nogle beboere, der har skyllet en masse ting ud i deres lokum, som der ikke var beregnet til, at man skulle sende dem ud i toilettet.

Hvis du nogensinde har set indersiden af sådan en faldstamme, så vil du prise dig lykkelig over, at du ikke selv skal hen at rense den, og at der er professionelle folk med det rette værktøj, der kan gøre det for dig.

Flere Nyheder