Hvorfor vælge hypnose?

07 juni 2022 Marie Pedersen

advertorial

Hypnose kan hjælpe dig med at ændre på dårlige vaner, eller komme over f.eks. eksamensangst. Hypnose kan også bruges hvis du har fysiske smerter eller psykiske problemer.

Der er forskel på, hvordan den enkelte person tager imod hypnosen. En lille del af befolkningen er højt hypnotiserbare, imens en stor gruppe hører til dem, der kan hypnotiseres i nogen grad. Derudover er der en del, som er så lavt hypnotiserbare, at det ikke eller kun i nogle tilfælde lykkedes at gennemføre hypnose.

Hypnoterapi

Hypnose med terapi, eller hypnoterapi, er en blid terapiform. Den kan bl.a. bruges, hvis man gerne vil skabe en positiv forandring i sit liv. Denne form for terapi kan i princippet anvendes til alle typer problemer, hvor sindet spiller en rolle. Det vil ofte forløbe således, at terapeuten gennem samtale forsøger at stille de spørgsmål, som får klienten til at lære sig selv bedre at kende.

Hypnosedelen er en genvej til underbevidstheden, og til at bearbejde nogle af de ting, som man ikke kan få adgang til igennem vågen tilstand.

hypnose birkerød

Hypnose til børn og unge

Børn og unge tager ofte bedre imod hypnose end voksne gør, da de er bedre til blot at lade tankerne flyve frit, forestille sig ting og på den måde gøre det muligt at trænge ind til deres underbevidsthed.

Hypnose og hypnoterapi kan bl.a. have positiv indvirkning på personer der lider af præstationsangst, lavt selvværd eller modløshed. Dette er fordi hypnose kan hjælpe personen med at finde ind til netop kernen af problemet. Hypnose kan også være en hjælp til folk der lider meget af fobier, generthed, neglebidning eller tvangstanker.

Hvis du vil vide mere om hypnose, eller tænker at der er noget i dit liv, der holder dig tilbage, kan du besøge https://evagade.dk/. Her kan du desuden lære mere om NLP-terapi, som ligeledes kan bruges i behandlingen af f.eks. fobier eller dårlige vaner. 

Flere Nyheder