Hvor kan jeg finde en god tandlæge i Aarhus?

16 juni 2021 Astrid Pedersen

Hvis du bor i Aarhus eller nærmeste omegn er det en god idé at vælge en tandlæge klinik i Smilets By. På den måde kan du sikre at du ikke får så lang transport tid når du skal til tandlæge. Og så behøver du ikke at sætte mange timer af til dine tandlæge besøg.

Lad din lokale tandlæge i Aarhus hjælpe dig med bisserne

Centralt i Aarhus finder du TandlægeCenteret Clemens Torv. Hos TandlægeCenteret Clemens Torv tilbydes alle de gængse tandbehandlinger, udført af dygtige personaler i form af veluddannede og erfarne tandlæger, tandplejere og klinik assistenter. Har du brug for en fast tandlæge i Aarhus hvor du kan få tænderne renset og efterset en til to gange om året kan du således med fordel vælge TandlægeCenteret Clemens Torv.

TandlægeCenteret Clemens Torv har hovedvægten lagt på forebyggelse af tand problemer og lidelser i tænder og tandkød. Derfor vil du hos TandlægeCenteret Clemens Torv altid opleve at få en grundig undersøgelse og en effektiv tandrensning. TandlægeCenteret Clemens Torv vil i den forbindelse sørge for at eventuelle ansatser til karies eller parodontose bliver adresseret og behandlet på behørig vis.

Misfarvninger som kan indikere syreskader, og dermed forstadier til karies (huller i tænderne) kan behandles med fluor pensling. Og parodontose forebygges effektivt ved hjælp af hyppig dybderens af tænderne og af tandkødets lommer.

Der ud over kan du hos TandlægeCenteret Clemens Torv få hjælp til tandudtrækning eller kirurgisk fjernelse af tænder, for eksempel de generende visdomstænder. Skulle en tand være så beskadiget at den ikke kan reddes med en fyldning kan du hos TandlægeCenteret Clemens Torv få isat tandimplantat eller monteret en kunstig tandkrone. Og TandlægeCenteret Clemens Torv henviser gerne til en dygtig tandtekniker hvis du skulle have behov for en hel eller delprotese.

Du kan læse mere om TandlægeCenteret Clemens Torv, og bestille tid til tand kontrol, på clemenstand.dk.

Flere Nyheder