Hvad skal du betale for pigment print?

31 maj 2021 Cecilie Mortensen

Hvad end du er kunstner på fuld tid eller på hobbybasis, så kan det være, du ønsker hjælp til at få lavet pigment print. Det giver dig nemlig muligheden for at få trykt en række eksemplarer af et kunstværk, du har lavet. Og på den måde kan du nå ud til endnu flere, som kan få dine værker op at hænge derhjemme. 

Hvis du ikke har fået lavet pigment print før, eller hvis du vil bruge et nyt firma, så er du sikkert nysgerrig på prisen. Derfor får du også hjælp med på vejen i denne artikel, så du lidt nemmere kan finde frem til, hvad du skal betale. 

Måder at finde prisen på pigment print 

Der er en række forskellige ting, der kan spille ind på den pris, du skal betale for pigment print. Først og fremmest har det selvfølgelig noget at sige, hvor mange eksemplarer du skal have printet. Dernæst har det også noget at sige, hvilken størrelse dine print skal have. Hvis du derfor til en start har svarene på disse ting, så bliver det nemmere at finde din konkrete pris. 

Se priserne på firmaets hjemmeside 

Det kan klart anbefales, at du bruger lidt tid på hjemmesiden ved det firma, der arbejder med tryk. Her kan du nemlig være så heldig, at du finder priseksempler. Dog skal du være opmærksom på, at det langt fra er alle firmaer, som har denne information liggende online. Det leder os også frem til næste punkt, nemlig at indhente et tilbud på din opgave. 

Ræk ud til trykfirmaer og indhent et tilbud

En anden måde du kan finde prisen for pigment print er ved, at du ringer eller skriver til lidt forskellige firmaer. Her kan du italesætte dine ønsker og behov, og firmaet kan have nemmere ved at give et tilbud på, hvordan de kan hjælpe dig: https://www.fluxprint.com/.

Flere Nyheder