Hold jeres firmaarrangement langt fra jeres vante rammer og kom tættere på kollegerne

11 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Kender du det, at I holder en firmafest, og at I lige hygger jer så godt, men så begynder folk at gå, fordi det er blevet sent, eller de skal nå den sidste bus, eller de skal tidligt op med børnene i morgen, eller hvad det nu kan være. Det kan være rigtig ærgerligt og være med til at ødelægge den gode stemning til festen. 

Derfor kan det være en god ide, at I holder firmafest et sted, hvor der er mulighed for overnatning. Når I alle overnatter der, er der ingen, der behøver at bekymre sig om at komme for sent til bussen, og de har jo også sørget for, at der er nogle, der kan passe børnene næste morgen. 

Et godt sted for jer at holde et firmaarrangement med overnatning er Sonnerup Gaard. Det er et tidligere gods, der nu er blevet omdannet til kursuscenter og hotel. Skal I afholde et kursus, kan I derfor selvfølgelig også gøre det, inden I holder fest. Der er mange mødelokaler på godset, som I har mulighed for at booke. 

image

Hold mindst to fester om året 

Når I sidder med hver jeres arbejdsopgaver i det daglige, kan I hurtigt ende med at sidde meget i jeres egen verden. Så har I selvfølgelig frokostpauserne, hvor I kan tale lidt sammen, men i det daglige er det ikke sikkert, at du får talt særlig meget med dine kolleger. Derfor er det en god ide, at I sørger for at holde i hvert fald to fester om året i virksomheden. Der kan I komme tættere på hinanden og få talt med hinanden om noget andet end arbejde. 

Det mest oplagte i forhold til at holde to fester er selvfølgelig, at I holder en fest om sommeren og en julefrokost. I har mulighed for at holde begge hos Sonnerupgaard Gods. 

Flere Nyheder