Her finder du et samlet overblik over biler til salg i Danmark

27 august 2021 Cecilie Mortensen

Størstedelen af den danske befolkning vælger at købe en brugt bil frem for en helt ny. Det er langt billigere at købe en brugt bil frem for en helt ny af samme model. Da vi har en høj registreringsafgift i Danmark er priserne på en helt ny bil dyr sammenlignet med, hvad du kan spare ved at købe den samme bil efter den har kørt nogle kilometer på vejene. Dermed får du samme bil, som naturligvis bare har kørt de første tusinde kilometer til og dermed tager den største afskrivning på bilen.

Er du på jagt efter en bedre brugt bil, er der i dag mange muligheder at vælge mellem. Du bør derfor overveje, hvad du er på jagt efter, hvad du ønsker den maksimalt må koste samt, hvilke krav du stiller til den. Det gør din søgning mere relevant, når du skal finde din næste bil.

Hvilken bil passer til dig? 

Er du i markedet for at finde en ny bil, anbefaler vi, at du starter med at lægge et budget for, hvad den må koste. Udover kostprisen skal du også forvente at der kommer omkostninger til forsikring, vægtafgift og brændstof alt efter, hvilken model du vælger. Derfor bør du også tage hensyn til det i dit endelige valg. Det er klart at en større bil er dyre i forsikring og vægtafgift end en mindre bil.

Herudover kan du have en række krav til størrelse og udstyr. Du bør også forholde dig til, hvor længe du ønsker at have bilen og hvor langt den skal køre om året. Det er aktuelt, når du skal kigge efter kilometerstand og brændstofforbrug.

Vælg blandt tusindvis af biler der er til salg

Gør det nemt for dig selv med kun at lede ét sted efter din næste bil. Hos Biltorvet har de samlet størstedelen af brugte biler der er til salg i Danmark.

Flere Nyheder