Gulvkanonen er eksperter i at gøre dine trægulve smukke igen

28 februar 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Har du trægulve i boligen – ligesom så mange andre danskere – så er det værd at kende til Gulvkanonen.

Hvorfor? Fordi de er intet mindre end eksperter i trægulve, og de har mangeårig erfaring med at få gamle og slidte trægulve til at se ud som nye igen.

Samtidig har de en kundeservice i topklasse, ligesom de kører i hele landet. Hvad enten du bor i villa eller lejlighed, og uanset antallet af kvadratmeter i opgaven, så står Gulvkanonen klar til at hjælpe dig med at fixe dine gamle trægulve.

På den måde kan du give din bolig et ansigtsløft, uden at du selv skal bruge tiden og energien på det.

gulvafslibning på Sjælland

Sådan kan man fixe gamle gulve

Selvom trægulve generelt er en langtidsholdbar og hårdfør løsning, bliver de slidt med tiden. Møbler, børn og dyr kan blandt andet være med til at give ridser, hakker og pletter i overfladen.

Men selvom dine trægulve ikke længere ser ud, som de gjorde engang, er det kun i sjældne tilfælde nødvendigt at lægge et nyt gulv.

En gulvafslibning er i mange tilfælde nok – og dem er Gulvkanonen eksperter i. Her går man ind og behandler gulvene ved at slibe det slidte lag af og derefter ”lukke” træet med en efterbehandling i form af lak, olie, lud eller sæbe.

Få et tilbud fra Gulvkanonen i dag

Man bør kun forsøge sig med at udføre en gulvafslibning selv, hvis man har stor erfaring og viden på området. Ellers kan man risikere at gøre mere skade end gavn, hvilket kan blive en dyr løsning på længere sigt.

Det er heldigvis nemt at indhente et tilbud fra Gulvkanonen på netop din opgave – og de er kendt for at være blandt de billigste på markedet.

Derfor er de et godt valg for dig, der gerne vil give dine gamle gulve nyt liv.

Flere Nyheder