gulvafslibning

Gulvafslibning – Vi leverer alle services, til renovationen af dit hjem

Gulvafslibning – Din tilfredshed er vores garanti 

Et flot trægulv er en af de detaljer, som virkelig fremhæver skønheden af vores hjem. Det giver charme og varme, specielt hvis træet er velplejet og har modtaget den korrekte behandling. Med årene vil disse holdbare og bæredygtige materialer modtage slid, som hverdagen naturligt udfolder sig. Når det sker, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi opererer i hele landet og bryster os selv af at udføre kvalitetsarbejde, til en fair pris og til tilfredse kunder. Vi ønsker at give dig den bedst mulige rådgivning og service, angående det renovationsprojekt du ønsker udført. Derfor tilbyder vi også afslibning af trapper, bordplader og træterrasser, så du kan skabe et friskt og fuldkomment udseende i hele dit hjem.

Vi udfører også malerarbejde, så uanset hvor omfattende en forvandling du ønsker i dit hus/lejlighed, vil vi være dig behjælpelige med dette.

Har du brug for hjælp, til at samle alle stykkerne i dit renovations-puslespil? Så er vores servicemindede og erfarne medarbejdere klar med råd og vejledning, igennem hele processen. Vi ved at det er en tillidserklæring, at lade nogen foretage ændringer i vores hjem og vi vil have at du skal føle dig tryg, igennem hele vores samarbejde. Derfor har vi udviklet vores tilfredshedsgaranti, som omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver. Derudover opkræver vi ikke betaling før at du har haft mulighed for at se og godkende det færdige resultat. Du er i trygge hænder hos os og vi forlader aldrig en opgave, før jobbet er udført til perfektion. 

Så hvis du går med drømme om at renovere dit hjem og gerne vil udforske mulighederne, for udførelsen af dette, er du meget velkommen til at kontakte os. Herfra vil vi udarbejde et samlet og uforpligtende tilbud, på alle de ydelser du ønsker udført. 

Du kan med fordel gå ind på vores hjemmeside, hvor du vil finde al den nødvendige kontaktinformation, samt udtalelser fra glade kunder, landet over. https://gulvkanonen.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *