daniel wellington

Giv et ur i konfirmationsgave

Giv et ur i konfirmationsgave

Det behøver ikke være så svært at finde en god gave til konfirmation – vælg et Daniel Wellington til konfirmationsgave! Både drenge og piger vil værdsætte de lækre kvalitetsure, der med tidløs urskive kan kombineres med klassisk læder og metalrem eller med funky lærredsrem i stribet design. 

 

Hvem er Daniel Wellington?

Det er måske nemmere at svare på, HVAD Daniel Wellington er… det er et armbåndsur til både piger og drenge i topkvalitet og et på én gang tidløst og moderne design. Du har stor valgfrihed omkring stil, når du vælger et ur fra det kendte mærke. 

Uret til konfirmanden

Den unge mand, der skal konfirmeres, vil elske et cool armbåndsur med stribet urrem og enkel urskive. Til de særlige anledninger eller når karrieren engang skal påbegyndes, kan uret tilpasses den mere modne smag med en maskulin læderrem i sort eller brun. Forær evt. uret inden konfirmationen, så konfirmanden kan have det på armen på selve dagen. 

Pigekonfirmanden vil med et lækkert Wellington-ur få et smukt smykke-lignende armbåndsur med metallænke. Ramme, urlænke og spænde vil matche i rosagyldent look eller klassisk sølvfarvede metal. Den tidløse urskive med enkle streger i matchende metal som tal passer til alle typer smykker og sætter et elegant præg over dagens outfit. 

Skab din egen stil

Også andre generationer end den unge elsker det klassiske urmærke – forær den 70 årige et smukt ur i fødselsdagsgave. Udskiftelige remme gør det nemt at tilpasse stilen til sin egen, og en ny urrem kan som bekendt ændre stilen på uret fuldstændigt. 

Giv den heldige indehaver af et Daniel Wellington-ur en ny rem til næste fødselsdag eller jul, så stilen kan blive en anden. Eller forær et gavekort til selv at vælge en ny rem til uret. Husk at vælge spændefarve efter rammefarve på urskiven og en rem, der passer i bredden til urskiven.