Find din lokale tandlæge i Gladsaxe

12 maj 2021 Astrid Pedersen

Leder du efter en dygtig tandlæge, der ved noget om tandlægeskræk i Søborg? Så kan du trygt vælge TandlægeTeamet.

Hvem er TandlægeTeamet?

TandlægeTeamet i Søborg er en lille klinik med en fast sammentømret stab af ansatte. Hos TandlægeTeamet finder du tandlæge Amir H. Malekee, klinikassistent Pervin Göktepe og klinikkoordinator Mona Beigi, som alle står klar til at hjælpe dig med en professionel tandbehandling.

Hos TandlægeTeamet er du sikret sunde og stærke tænder hele livet igennem de dygtige personaler sætter en ære i at lære klienterne at kende og være obs på eventuelle forandringer i deres tandsæt eller tandkød. Du får en grundig undersøgelse hos TandlægeTeamet i forbindelse med hvert eneste besøg.

TandlægeTeamet vil altid være obs på om der skulle gemme sig ansatser til dårligdomme eller lidelser i dine tænder eller gummer, og vil ikke tøve med at iværksætte en forebyggende behandling, skulle det være tilfældet. Du kan således forvente hurtig handling hvis TandlægeTeamet skulle opdage tilløb til eksempelvis parodontose eller karies.

Dette betyder at du vil kunne skåne dig selv for smertefulde og tidskrævende behandlinger, og faktisk spare mange penge, hvis du vælger at sætte dig i stolen hos TandlægeTeamet en gang hvert halve eller hele år. TandlægeTeamet skal nok sørge for at du kan bevare dine tænder flotte og funktionelle – og at eventuelle sygdomme behandles i tide.

Hjælp, jeg lider af tandlægeskræk

Tandlægeskræk bør ikke være en hindring for at opretholde en fornuftig møde frekvens hos tandlægen. Lider du således af tandlægeskræk bør du stadig besøge din tandlæge en eller to gange om året.

Hos TandlægeTeamet skal du blot oplyse om din angst lidelse i forbindelse med booking af konsultationen. Så vil der blive sat ekstra tid af til din behandling således at du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Du kan booke tid til tandeftersyn hos TandlægeTeamet på hjemmesiden https://www.tandlaegeteam.dk/.

Flere Nyheder