Bådværksted sønderborg

Find det bedste bådværksted i Sønderborg

Find det bedste bådværksted i Sønderborg

Som bådejer har du brug for et sted at have din båd liggende, når du ikke lige er ude og sejle i den. Samtidig er det rart at kunne booke en bådplads, hvis du har planer om at besøge venner og familie – eller bare sejle rundt i de smukke danske farvande.

Hos MJ Værft Augustenborg har du mulighed for begge dele. Er du bosat i det skønne Sønderjylland, kan du vælge at have din båd liggende på en af værftets bådpladser, enten på midlertidig basis eller som fastligger i flere sæsoner ad gangen. MJ Værft Augustenborg’ bådpladser er beliggende i bunden af Als Fjord, som med alle sine fine bugter udgør en naturlig beskyttelse af havnen.

Hver bådplads har separat udtag til elektricitet og vand, og lejere har adgang til faciliteter så som vaskeri, bad og toilet. Hos MJ Værft Augustenborg kan din båd ligge trygt og godt – og har du brug for at have båden opbevaret indendørs i en periode, kan MJ Værft Augustenborg tilbyde opbevaring i aflåst lager.

Bådværksted hos MJ Værft Augustenborg

Der ud over tilbyde MJ Værft Augustenborg en række services for bådejere og deres både. Den ene af dem er et veludrustet værksted, på hvilket du klan få sat din båd i stand eller repareret skader. Hos MJ Værft Augustenborg finder du dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for reparation og renovering af skrog, dæk og motor såvel som når det handler om montering og installering af ekstra udstyr.

Således kan du få udskiftet eller renoveret det gamle trædæk på din båd i MJ Værft Augustenborg’ værksted, lige som du kan få monteret bådvarme eller køleanlæg. Og har du brug for at overlade vedligeholdelses arbejde så som lakering og bundmaling til professionelle, kan MJ Værft Augustenborg også sagtens hjælpe.

Du kan læse mere om MJ Værft Augustenborg på http://www.mj-vaerft.dk/da/forside.html