eboligadvokat

Få råd om køb af bolig hos eboligadvokat

Når du køber bolig bør du gøre dette på et oplyst grundlag. Dette betyder at du skal gennemlæse al relevant dokumentation som vedrører boligen før du skriver endeligt under på slutsedlen.

De fleste købsaftaler er nu om stunder forsynet med det der kaldes et advokat forbehold. Dette giver dig et vindue på fjorten dage til at gennemlæse dokumentationen. Inden for denne tidsramme er du fri til at springe fra aftalen uden at det koster noget.

Hvornår skal jeg tage kontakt til en boligadvokat?

I praksis behøver du ikke at få fat på en boligadvokat førend købsaftalen er skrevet under, såfremt denne altså er forsynet med et advokat forbehold. Så vil din boligadvokat nemlig have de nævnte fjorten dage til at gennemlæse dokumentationen og på baggrund heraf råde dig til eller fra et køb, og i tilfælde af køb hjælpe dig med diverse praktiske formaliteter.

Der er dog ingen der afholder dig fra at kontakte din boligadvokat på et endnu tidligere tidspunkt. Du kan for eksempel sagtens få kvalificeret rådgivning fra boligadvokatens side i det øjeblik du har et hus eller en lejlighed i kikkerten. Du vil kunne indhente flere forskellige oplysninger og en generel salgs opstilling på boligen hos den pågældende ejendomsmægler, og lade din boligadvokat tage et kig på denne dokumentation.

Med en boligadvokats vurdering af disse forhold slipper du måske for at skulle bruge tid på en fremvisning eller på et åbent hus arrangement, hvis boligadvokaten på forhånd vurderer at denne bolig er et no go. Det kan for eksempel være med udgangspunkt i økonomien i boligen vurderet i forhold til din egen økonomiske situation, eller på baggrund af advokatens forud gående kendskab til ejendommen eller til den pågældende ejer eller andels forening. Og så kan du gå videre med andre boliger i tryg forvisning om at du foretog det rette fravalg.

Du kan finde en billig boligadvokat hos https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/