rideskole

Få mere ud af din ridning på en professionel rideskole

Få mere ud af din ridning på en professionel rideskole

Har du egen hest, og ønsker du at højne dit niveau på ridebanen? Så bør du opsøge en god lokal rideskole.

Hvad kan jeg lære på en rideskole?

Det kan også være at du tænker på barndommens rideskole hvor heste og ponyer trissede af sted på rad og rækker mens rytterne blot sad i sadlen med slaskede tøjler og ditto ben. Den slags lærer man i sagens natur ikke meget af. Men på en god rideskole med et højt fagligt ambitions niveau kan du sagtens få kvalificeret undervisning som vil gøre dig klogere, og din ridning bedre.

Hvorfor skal jeg gå på rideskole?

Du mener muligvis at du er den der bedst kan lære dig selv og din hest nye teknikker og øvelser. Det er jo trods alt dig der er rytteren, og som kender din hest eller pony bedst. Hvordan skulle en instruktør fra jorden kunne fortælle dig hvad du skal gøre bedre, når han eller hun bare ser det hele udefra?

Her er det du skal huske på at du – og din hest, for den sags skyld – sagtens kan have oparbejdet nogle dårlige vaner som med tiden er gået hen og blevet helt indgroede, og som kan forhindre den samlede ekvipage i at udvikle sit fulde potentiale.

Det kan være at du trækker for meget til den ene side hvilket kan få hesten til at kompensere og dermed blive ufleksibel til enten højre eller venstre. Dette vil en dygtigt berider hurtigt kunne se, og samtidig hjælpe dig med teknikker og metoder til at rette op på denne fejl.

For dig og din hest vil det betyde mere behagelig og flydende ridning hvor hesten bedre kan koncentrere sig om at lytte til dine signaler frem for konstant at skulle styre kontra for at holde balancen. Og det får I begge meget mere ud af.

Find din lokale rideskole i Haderslev på team-moellen.dk