skimmelsvamp

Få hjælp til test for skimmelsvamp

Få hjælp til test for skimmelsvamp

Måske har du hørt om skimmelsvamp, og at der er noget, man helst skal undgå i sit hjem. Men ved du hvad skimmelsvamp egentlig er?

Hvad er skimmelsvamp?

Skimmelsvamp er mikro organismer, som også er kendt som mug. Skimmelsvamp optræder hyppigt på fugtige steder – det er ikke ualmindeligt, at en bolig, som har været udsat for oversvømmelse, og ikke er tørret ordentligt op, udviser tegn på skimmelsvamp angreb. Har du skimmelsvamp i dit hjem, vil du kunne iagttage pletter på vægge og træværk, som til forveksling ligner de mug pletter, du finder på gammelt brød.

Er skimmelsvamp farligt for mennesker?

Skimmelsvamp formerer sig ved meget små sporer, som svampen sender ud i verden for at finde nye steder at gro. For at kunne transportere sig over lange afstande ved hjælpe af vinden, kan sporerne tørre ud. Når du indånder de tørre sporer, kan det have indflydelse på dine luftveje.

Især små børn er særligt udsatte over for skimmelsvamp, som menes at kunne forårsage astma og allergi. Voksne mennesker, som er overfølsomme over for skimmelsvampens sporer, får symptomer så som hovedpine, tørhed og hoste samt udtalt træthed.

Hvad gør jeg, hvis mit hus er angrebet af skimmelsvamp?

Hvis du har mistanke om, at dit hjem er angrebet af skimmelsvamp, bør du ikke tøve med at få målt niveauerne. Skimmelsvamp, som gemmer sig bag tapetet eller i hulrum mellem vægge, kan ikke ses med det blotte øje – og så skal der en professionel skimmelsvamp test til for at konstatere forekomsten af skimmelsvamp. En sådan kan du bestille på skimmelsvamptest.dk, som tilbyder skimmelsvamp test i varierende størrelser. Du kan vælge at bestille en skimmelsvamp test til hjemmebrug, eller booke et hold eksperter, som kan foretage en grundig måling og rådgive dig angående sanering.

Få mere information, og bestil din skimmelsvamp test, på skimmelsvamptest.dk