flexleasing

Derfor skal du vælge Flexleasing

Derfor skal du vælge Flexleasing

Hvad er Flexleasing?

Flexleasing er smart for dig, som gerne vil køre i en luksusbil. Det er desværre sådan, at registreringsafgiften på biler er meget dyr i Danmark sammenlignet med Sverige og Tyskland, hvor det næsten koster en tredjedel. Ved at vælge Flexleasing betaler du ikke registreringsafgiften på 150 % med det samme. Her kan du vælge at betale registreringsafgiften i rater alt efter, hvilken periode du vælger at vil køre i bilen. Vælger du at køre i 0-3 måneder skal du blot betale 2 % af registreringsafgiften. Hvis du vælger at vil køre i bilen 3-36 måneder, kan du slippe med at betale 1 % af registreringsafgiften om måneden. Det betyder at du sparer likviditet og har en langt større fleksibilitet, når det kommer til at udskifte biler. Du kan derfor vælge at have en sommerbil og vinterbil, da du kun betaler for brug af bilen og hvad den koster uden afgift.

Flexleasing og generelt leasing er i kraftig vækst i Danmark. Det skyldes primært den dyre registreringsafgift samt at bilen naturligvis taber værdi for hver kilometer du kører i den. Ved at vælge leasingmodellen undgår du et større tab af bilens værdi og du har mulighed for at køre i en langt større og bedre bil til de samme penge som en almindelig bil vil koste, når du leaser den af en autoriseret forhandler.

Fordele ved Flexleasing

Ved at vælge Flexleasing slipper du for at binde mange penge op i en bil, som du typisk vil gøre ved et almindeligt bilkøb. I stedet skal du lægge en mindre udbetaling for bilen. Du skal kun betale mellem 1-2 % af registreringsafgiften om måneden, hvor der vil komme et mindre tillæg, hvis du bruger et leasingselskab. Er du blevet nysgerrig på om det kan betale sig at Flexlease en bil for dig, kan du med fordel læs mere om Flexleasing på Zwap.dk.