3 tips til at finde en VVS’er

01 september 2021 Steffen Hansen

Når der skal laves noget i hjemmet, som man ikke selv har færdighederne til, så kan det være nødvendigt at hyre professionel hjælp til opgaven. Men hvor finder du professionel hjælp, som kan hjælpe dig, uden du bliver snydt, uden du får et dårligt resultat og uden du kommer ud for deadlines der ikke bliver overholdt? Det har vi fundet tre tips til.

Læs anmeldelser

Det bedste sted at starte, hvis du gerne vil finde en der kan hjælpe med opgaven, er at finde din computer og gå på internettet. Her er det muligt at finde anmeldelser på de fleste virksomheder, så du kan få et indblik i hvordan de arbejder, om deres arbejde er godt, og om de overholder deres aftaler. Du kan finde anmeldelser på hjemmesider som Facebook, Trustpilot og Google.

Spørg bekendte

Er du ikke helt tilfreds med anmeldelserne du har læst, så kan du spørge dine venner og bekendte. Det kan være, at de kender en der kan hjælpe med opgaven, eller har brugt en virksomhed, som de har dårlige erfaringer med. Oftest så er det ens familie og venner man bedst kan stole på, når det kommer til anbefalinger.

Indhent altid flere tilbud

Det sidste råd er, at du altid skal indhente flere tilbud. Ja vi anbefaler faktisk, at man indhenter mindst 3 tilbud. Ved at indhente flere tilbud kan man sammenligne priser, deadlines og hvilke materialer de mener skal bruges. Ved at gøre dette, så kan man samtidig presse virksomhederne, hvis deres priser er meget forskellige. Ved at gøre dette, kan det være, at du kan få et endnu bedre tilbud, end du allerede har fået. Dette gør du nemmest, ved at skrive til de samme tre firmaer, når du har fået alle tilbud. Dermed kan du sige, at du har fået det tilbudt fra en anden billigere.

Flere Nyheder